REVALIDATIE

IMG_4655
IMG_4761

Elk paard is uniek.
Elk revalidatie traject is uniek.

 

U kunt met uw paard bij ons terecht voor de revalidatie van vrijwel elk type blessure, van peesblessure tot aan het herstel van een (koliek)operatie of wonden, in de acute fase of voor blessures die al langer spelen.

Stap één bij de aanvang van een revalidatie traject is een adequate diagnose en het opstellen van een daarop aansluitend revalidatieplan. In overleg met de dierenarts en de eigenaar komt dit plan tot stand. Mochten er aanvullende of tussentijdse controles/behandelingen van de dierenarts nodig/wenselijk zijn wordt dit ook besproken en in het plan opgenomen.

Wij nemen vervolgens alle zorg uit handen en verzorgen de revalidatie van A tot Z. Wij voeren de benodigde trainingen en therapieën uit, dienen medicatie toe, leggen verbanden aan en regelen daarnaast het bezoek van of naar de dierenarts, de hoefsmid, fysiotherapeut etc. Dit alles altijd in overleg en geheel naar wens van de eigenaar.

De paarden verblijven tijdens hun revalidatie bij ons in zeer ruime stallen en komen (indien het revalidatieplan dit toelaat) buiten in de zandpaddocks, weide en/of worden meegenomen voor wandelingen in het nabijgelegen bos.

Daarnaast geven wij uw paard alle aandacht en tegelijkertijd rust die het nodig heeft om te herstellen.

 

U bent van harte welkom om langs te komen, onze faciliteiten te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Home
Revalidatie
Diensten
Over ons
Tarieven
Contact

HydroHorses
Donkervoorterweg 21
3771 RR Barneveld 

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
9.00 - 18.00
Dinsdag
9.00 - 18.00
Woensdag
12.00 - 22.00
Donderdag
9.00 - 18.00
Vrijdag
12.00 - 22.00

© 2021 HYDROHORSES. ALL RIGHTS RESERVED